Înapoi

Cum să alegi un tur sau De ce agenții de turism îți pun atâtea întrebări?

 

De ce managerii vă pun atâtea întrebări?

Suni la agenția de turism să afli doar prețul, iar apoi fata de la celălalt capăt al firului începe să pună multe, multe întrebări diferite.

Ne grăbim să vă asigurăm că dacă un agent de turism vă întreabă „V-ați mai odihnit în Turcia?”, „La ce hotel?”, „Aveți un copil activ?” sau „Acest al treilea adult din compania voastră este bunica Dvs?” – aceasta nu este deloc din curiozitate.

Pentru a alege exact „turul tău”, nu este suficient să știi doar datele și ce vrei la mare.

Unii turiști au copii activi și trebuie să schimbe divertismentul la fiecare zece minute, deci vom alege pentru tine un hotel cu animație activă pentru copii.

Pentru alții, dimpotrivă, copiii sunt liniștiți, iar mama și tata le sunt de ajuns. Atunci poti alege un hotel linistit, fără servicii suplimentare. În unele cazuri, acest lucru economisește bani.

Unii turiști au un lucru activ și aleargă prin oraș toată ziua. În așa caz, Turcia cu faimosul său „All Inclusive” și o vacanță petrecută la plajă va fi o opțiune ideală.

Alții, dimpotrivă, sunt atașați biroului și rapoartelor, și vor în vacanță mai multă activitate. În acest caz, vom selecta chiar și țara și destinația, astfel încât să existe posibilitatea de a vă plimba, de a vă distra și de a petrece timp vesel.

Prin urmare, vă avertizăm ! Apelându-ne, fiți pregătiți ca managerii noștri să vă pună o mulțime de întrebări. Pentru că nu vă vindem doar tururi, încercăm întotdeauna să ținem cont de toate preferințele dumneavoastră 100% și să oferim cele mai vii amintiri și emoții din vacanța dumneavoastră.

Distribuie: viber facebook /telegram